Kategóriák

Vásárlási szerződés


- Vásárlási szerződés - Szállítási feltételek -

 

Az alábbi dokumentum a KERTVARÁZS dísznövény árudánál történő vásárlás jogi feltételeit is tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

- Eladó adatai -

Fábián József ev.
Levelezési cím: 5100 Jászberény Kertész u. 1/b
Kapcsolattartó: Fábián József , Fábiánné Völgyi Erzsébet
Telefon: +36/30-390-2856 , 36/320-405-0450
Faxszám: +36/57-400-455
E-mail cím: kertvarazs.online@gmail.com

Weboldal: www.kertvarazs-online.hu

Bankszámla szám: 69500132-10138584

- Általános rendelkezések -

A KERTVARÁZS dísznövény áruda csak a honlapon feltüntetett faxszámon, e-mail címen, levelezési címen, leadott olyan írásbeli rendeléseket tud elfogadni, illetve azokért felelőséget vállalni, amelyeken a megrendelő adatai, illetve a megrendelt termékek jól felismerhetően és azonosíthatóan vannak megadva. Az adatok nem megfelelő megadásából adódó károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a KERTVARÁZS dísznövény áruda semmilyen formában felelősséget nem tud vállalni.

- Rendelés, rendelés visszaigazolás -

Kérjük, a telefonon leadott rendeléseket minden esetben írásban (fax, e-mail, postai levél) megerősíteni szíveskedjenek, mert a megrendelést, csak ebben az esetben áll módunkban teljesíteni!

A beérkező megrendeléseket, a Megrendelő által választott formában (fax, e-mail, postai levél) egy egyedi nyilvántartási számmal ellátva, minden esetben visszaigazoljuk.

Fontos!

A kizáró feltételek esetében a megrendelést nem tudjuk elfogadni. Ilyen kizáró feltételek, pl.: "akkor rendelem meg, ha ..." , "csak egy meghatározott időpontban tudom átvenni a csomagot..." , stb.

- Nagyobb értékű rendelések -

A 100 000 Ft-ot meghaladó rendeléseket nagyobb értékű megrendelésnek tekintjük. Ilyen esetben kérhetjük a visszaigazolásban feltüntetett előleg előre történő átutalását.

Fontos !

Ha egymás után több rendelést ad le, de a szállítást egyszerre kéri, kérjük minden esetben jelezze a korábbi rendelés(ek) visszaigazolásában feltűntetett nyilvántartási számot is! A rendelések egyértelmű azonosíthatóságának biztosítása céljából csak rendelési nyilvántartási szám alapján tudunk információt szolgáltatni és ügymenetet lefolytatni.

- Árak -

A web áruházban feltüntetett árak a 27%-os Általános Forgalmi Adót igen, de a szállítási és csomagolási költséget nem tartalmazzák.

- Csomagolási költség -

Abban az esetben, ha a termékek szállíthatósága érdekben kereskedelmi forgalomból beszerzendő csomagoló anyagot kell felhasználni, akkor annak költségét a számlán érvényesítjük.

- Szállítás -

A Megrendelőnek a megrendeléskor lehetősége van a számára legmegfelelőbb szállítási mód kiválasztására. A csomagok kézbesítése postai úton vagy futárszolgálattal történik.

A csomagokat a futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki.

A szállítás napján nem határozható meg egy konkrét időpont, mivel a futár több csomaggal címről címre halad. Ezért a problémamentes kézbesítés elősegítése céljából kérjük a megrendelőlapon egy "időpont egyeztető" telefonszám feltüntetését.

Amennyiben a szállítás napján mégsem sikerül a csomag kézbesítése, úgy a futár egy értesítést hagy Önnél. Az ebben feltüntetett telefonszámon, Ön fel tudja venni vele a kapcsolatot és egyeztetni tudják a következő munkanapi átadás-átvétel pontos időpontját.

A Vevő köteles az átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

- Szállítási határidő -

A beérkezett rendeléseket hetente egyszer, szerdai napon adjuk fel a szállítónál, vagy a Postán. A szerdai napon leadott rendelés nagy valószínűséggel csak a következő szerdán kerül kiszállításra. A termékek nagy választékára való tekintettel nem áll módunkban, mindenből cikkből folyamatosan raktárkészletet tartani, ezért előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a szállítási határidők, a beszerzés idejével meghosszabbodnak. Ez az eddigi tapasztalatok szerint, 2-3 hetet jelenthet a gyakorlatban. A szállítás tényleges idejéről természetesen értesítjük megrendelőinket.

- Fizetés -

Fizetés az áru átvételekor történik. Postai úton történő kézbesítés esetén, utánvéttel, futárszolgálattal történő szállítás esetén, a futárnak fizet a Megrendelő. A futár minden esetben a csomaggal együtt átadja a számlát is, amely tartalmazza a csomagban lévő termékek árát, a szállítási és csomagolási költséget is.

 

A Megrendelő kijelenti, hogy elfogadja a Feltételeket, magára nézve azt kötelező érvényűnek tartja, tisztában van a rendelés menetével és a fizetés feltételeivel.

- Garancia , szavatosság, reklamáció -

A KERTVARÁZS dísznövény áruda szavatossági és jótállási felelősségére, valamint a KERTVARÁZS dísznövény áruda      és a távollevők között kötött szerződésekre, mindenkor a hatályos jogszabályokban foglaltak az irányadók.

- A felelősség korlátozása -

A KERTVARÁZS dísznövény árudában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A KERTVARÁZS dísznövény áruda semmilyen módon nem felelős az alább felsoroltak miatt, bármilyen okból is következik be:

  • Az Interneten küldött és vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalon.
  • Bármely levél vagy adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármely programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Megrendelő felelőssége felmérni, hogy hogyan védi meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

A KERTVARÁZS dísznövény áruda nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis major esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatban, ami nem az irányítása alatt áll.

A KERTVARÁZS dísznövény áruda szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt.

A KERTVARÁZS dísznövény áruda szabadon, indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Bármely változtatás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a Csomagküldő Kereskedés honlapján.

- A szerződés hatálya -

Jelen szerződés a megrendelés leadásával lép hatályba, és a számla kiegyenlítésével zárul le.

Rendelések lemondása: A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a visszaigazolást megelőzően a vásárlástól elállni. A rendelés telefonon is lemondható, de ezt írásban (e-mailen, faxon vagy postai levélben) is meg kell erősíteni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli! Amennyiben vevő ezen időtartam után kíván elállni rendelésétől, lehetősége van a KERTVARÁZS dísznövény áruda munkatársával telefonon egyeztetni, aki mindent megtesz azért, hogy a rendelés teljesítését leállítsa.  

A feladott csomagok kiszállítását már nem áll módunkban leállítani, azt vevő köteles átvenni, melyet követően természetesen a jogszabályokban meghatározott időtartamig joga van a bontatlan, sértetlen termék visszaküldésére, melynek ellenértékét a KERTVARÁZS dísznövény áruda megtérít vevő számára.

Az elküldött áru esetében -ha az a megrendelő részéről nem kerül átvételre- a teljes szállítási költség külön érvényesíthető.

A visszaélések elkerülése érdekében a KERTVARÁZS dísznövény áruda fenntartja jogot, hogy feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés, előleg bekérése), vagy ne szolgálja ki azon a vásárlókat, akik nem tartják be a vásárlási szerződésbe foglaltakat.

- A Megrendelő felelősségvállalása -

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

- A KERTVARÁZS dísznövény áruda felelősségvállalása -

A KERTVARÁZS dísznövény áruda vállalja, hogy a fent jelzett dokumentumban leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent (tőle telhetőt) elkövet. A KERTVARÁZS dísznövény áruda tevékenységének megvalósításához a termékkínálat, és a szállítás terén partnerekkel működik együtt, így a vásárlási szerződés teljesülését a partnerek szerződésteljesítése is befolyásolja.

A KERTVARÁZS dísznövény áruda fenntartja a jogot, hogy a megrendeléseket részletekben teljesítse és számlázza a  Megrendelő felé.